Sewa Baju Winter dengan Seinustar

Pernah tak korang teringin nak jalan-jalan kat Korea especially time winter dan nak main salji? Nak main salji mesti kena ada baju sejuk kan?
Tapi out of budget pulak. Baju winter dah la mahal, pastu bukan pakai selalu pun..
Ok ni ada penyelesaiannya..
Korang boleh je sewa baju tu sebenarnya kat Incheon Airport..

seinustarSewa baju serendah 17000KRW untuk 4 hari. Tapi bergantung pada jenis bajulah. Ada jumper, coat, jacket, nak baju mcm Ji Euntak pun ada. Tak percaya? Klik link ni. Tapi ada deposit la. Contoh kalau sewa baju tu 17000KRW untuk 4 hari, deposit pun 17000KRW juga. Bila korang lewat pulangkan, nanti Seinustar akar charge kelewatan daripada deposit tadi tu je.

a0bf27c070b07dedd6ff83d0781e2183_1484786558_6966

Aku tak berapa pasti pasal size, tapi as far as I know, semua size ada but depends on what types of clothes. Boleh cari kat counter Seinustar.

infon

Korang yg nak pergi sampai 31 Januari ni, sekarang ada promotion dengan separuh harga. Masa buat pembayaran tu masukkan nombor kupon yang ada kat website Seinustar.

Official website Seinustar.

Advertisements